EUR: 4.65 | USD: 3.76
Despre noiBrokeriExclusivitateLegislatieAngajari
004-031.436.18.97004-0769.076.166
meniu
Orfeas Profesioniști în imobiliare
închide meniu

Despre noi

 Propunere de colaborare!

Esti proprietar?

Având încredere în reţeaua imobiliară a  ORFEAS  aveţi la dispoziţie o reţea întreagă de Brokeri Imobiliari Acreditati cu vastă experienţă în domeniul vânzării, care lucrează pentru a vă asigura o vânzare în condiţii echitabile.

De asemenea, este important faptul că alegând  ORFEAS  pentru a vă reprezenta nu reduceţi valoarea imobilului dvs. pe piaţă, întrucât de multe ori, când un imobil este atribuit mai multor agenţii imobiliare, prin promovarea continuă îşi pierde valoarea în ochii cumpărătorilor.

În plus, Consultantul Imobiliar al  ORFEAS  va colabora cu toţi ceilalţi agenţi imobiliari, astfel încât să nu fie exclus nici un cumpărător interesat şi să aveţi în acelaşi timp la dispoziţie un profesionist responsabil pentru gestiunea şi coordonarea vânzării.

Cu alte cuvinte, pentru dvs. acest lucru înseamnă mai multă eficacitate, calm, ordine şi siguranţă!

Fiind pregătiţi de ani de zile să evaluăm psihologic persoanele interesate, vă punem în legătură numai cu cei care au într-adevăr intenţia să cumpere, protejându-vă de pierderea timpului în mod inutil. Cei care vor intra şi vor vedea imobilul dvs. sunt strict selecţionaţi pentru siguranţă absolută. O echipă de avocaţi, consultanti juridici, dar şi ingineri, contabili etc. va fi la dispoziţia dvs. pentru a vă ghida în legătură cu orice necesitate apărută.

Date fiind aceste condiţii şi cu garanţia adusă de numele ORFEAS, este important să subliniem că acest lucru vă va scuti de stres pe dvs. şi pe familia dvs., având în acelaşi timp siguranţa că procedura este transparentă şi legală.

Esti cumparator?

Cumpărarea unui imobil nu este doar o investiţie, ci un vis de-o viaţă. Căutarea noii dvs. case este un proces care necesită cunoştinţe speciale şi mult timp. În decursul unui proces de vânzare-cumpărare există zeci de puncte în care se poate produce o eroare, o hotărâre greşită sau un obstacol legal sau tehnic. Este deci un proces dificil, în care dacă nu sunt luaţi în considerare toţi parametrii, se poate ajunge la o cumpărare greşită. Lăsat în seama noastră, acest proces devine uşor, iar rezultatul răsplăteşte încrederea acordată.

Unul din punctele cele mai importante în căutarea viitorului dvs. imobil constă în înţelegerea necesităţilor dvs. Este un fenomen des întâlnit ca agentul imobiliar, dar şi persoana interesată să nu fi înţeles necesităţile şi cerinţele sale reale de la imobilul pe care urmează să îl cumpere. Rezultatul? Timp pierdut cu întâlniri inutile, sau şi mai rău bani pierduţi printr-o achiziţie necorespunzătoare. La  ORFEAS  acordăm timp pentru a vă cunoaşte personal şi a examina necesităţile dvs. reale. Numai atunci când avem o imagine completă a necesităţilor sale procedăm la căutarea imobilului potrivit. Astfel putem mai bine decât oricine să vă îndrumăm în luarea unei hotărâri corecte pentru dvs. şi pentru familia dvs.

Datorită experienţei noastre şi numelui nostru consacrat, fiecare bancă vrea să ne aibă clienţi! Astfel putem asigura un credit imobiliar sau de alt fel pentru cazul dvs. în condiţiile cele mai avantajoase, după un studiu de piaţă şi negocieri intense cu banca. Aceste proceduri consumatoare de timp se realizează fără costuri suplimentare pentru dvs.


Şi toate acestea numai cu costul uzual al unui comision de Reprezentare Exclusiva Imobiliară!

Contact Strada Brailita, Nr. 20, Sector 3, Bucuresti, Romania

Telefon: (004) 031.436.18.97
Mobil: (004) 0769.076.166

Newsletter Abonează-te la newsletter-ul nostru!