EUR: 4.65 | USD: 3.76
Despre noiBrokeriExclusivitateLegislatieAngajari
004-031.436.18.97004-0769.076.166
meniu
Orfeas Profesioniști în imobiliare
închide meniu

Confidentialitate

Confidentialitatea datelor

     S.C. ORFEAS GRUP S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor si se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca doar în scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

     S.C. ORFEAS GRUP S.R.L. nu încurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dv. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.
Orice utilizator care a furnizat explicit pe site adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a site-ului.
 
Termeni de utilizare

     Nu ne asumam raspunderea pentru orice situatie aparuta din cauza unor erori software sau defectarii serverului unde este gazduit site-ul.
     Informatiile prezente pe www.orfeas.ro sunt proprietate a societatii comerciale S.C. ORFEAS GRUP S.R.L.

Frauda

     Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele server-ului care gazduieste site-ul va fi considerata TENTATIVA DE FRAUDARE si va atrage dupa sine demararea procedurilor legale impotriva persoanei sau persoanelor implicate.

Litigii

     Orice litigiu aparut intre Clienti si S.C. ORFEAS GRUP S.R.L. va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

Dispozitii finale

     S.C. ORFEAS GRUP S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi, continutul site-ului, structura acestuia sau orice alte modificare ce pot afecta site-ul fara a notifica in prealabil utilizatorii.


     Pentru orice lamuriri, va rugam sa ne contactati prin metodele specificate in sectiunea CONTACT.

Politici de restrictii si confidentialitate

     S-a luat la cunostinta si incuviintat despre termenii si conditiile politicii de restrictii si confidentialitate a site-ului, dupa cum urmeaza.

Confidentialitatea transmisiilor pe internet

     Transmiterea de date sau informatii (inclusiv a mesajelor prin posta electronica) pe internet sau pe alte retele accesibile public nu este sigura si se poate pierde, intercepta sau modifica in timpul transferului. Prin urmare, nu ne asumam responsabilitatea pentru aceste pierderi sau costuri ce pot aparea ca rezultat al transferului public de date pe internet sau pe alte retele accesibile public, cum ar fi transmiterea catre noi a unor mesaje prin posta electronica (inclusive mesaje ce contin datele personale ale utilizatorilor).
Informatiile pe care ni le transmit utilizatorii nu vor fi considerate sub nici o forma confidentiale si nici nu vor crea obligatii de incredere din partea noastra, asa cum nu ne asumam responsabilitatea in cazul in care, la rindul nostru, transmitem neintentionat aceste informatii sau ele sunt accesate de catre o a treia parte fara consimtamintul nostru.

Contact Strada Brailita, Nr. 20, Sector 3, Bucuresti, Romania

Telefon: (004) 031.436.18.97
Mobil: (004) 0769.076.166

Newsletter Abonează-te la newsletter-ul nostru!